top of page

Behandling

Akupunktur tradisjon som går på naturlov systemet. 

Leser menneske i naturlov systemet rent energetisk via meridian systemet. Meridianer er energibaner som strømmer i et nettverk igjennom kroppen og i alle organene. Denne energien kalles chi, livsenergi, og kan sammenlignes energien som får planter til å vokse sår til å gro osv 

Vår chi skapes av maten vi spiser og vannet vi drikker samt luften vi puster og nervesystemet vår som sinus knuten som får hjerte vårt til å slå. 

 

Dette energisystemet trenger ro og energi til å regenerere opplevelser og stress vi blir utsatt for igjennom livet. Dette energisystemet får ofte sjokk etter hendelser fysisk eller psykisk og får ikke tid til å regnerere før neste hendelse eller utfordring melder seg. 

Det blir da skapt såkalt A.E. - aggresive energy og Possest tilstand .. det vil si en dyp blokkering der kroppen lager sin egen tilstand for å fortsette fungere i hverdagen. En kan føle det som om en går på automatikk og ikke er helt tilstede i seg selv.  

 

Kroppen vår består av det samme grunnstoffer og mineraler, vitaminer som naturen rundt oss.

Vi trenger å være i kontakt med natur og vår egen kropp for å være sterke.  

 

Worsley akupunkturen er spesiell da den jobber etter urgamle teknikker for å fjerne stress og dype blokkeringer( A:E: og possest tilstand)  i energi systemet, meridian systemet vårt ,og får oss mer tilstede i egen kropp.

 

JR, Worsley og hans historie kan du lese mer om på siden: www.worsleyinstitute.com  

Førstekonsultasjon:  

Er et dybdeintervjupå rundt 2 1/2 til 3 timer som kartlegger deg og diagnostiserer deg og har som mål og finne din årsak til ditt helseproblem. Din diagnose er ditt naturelement innen naturlov systemet som er ditt natur energetiske element og som du videre får styrket og behandlet. Dette høres kanskje litt komplisert ut men er i grunnen veldig enkelt og forstå når vi tenker på at naturen alltid strever etter balanse og siden du nå ønsker støtte er det noe i deg og din kropp som søker dette. Vi er som planter energi (såkalt chi energi) som er den livsenergien som får alt til å gro og utvikles, når noe hindres i fri flyt og harmoni er noe i ubalanse. En energi i deg vil slite og gi symptomer på at noe er galt, denne energien kan vi oppdage og behandle i naturlovsystemet. 

Etter førstekonsultasjon blir det oppfølgende behandlinger etter behov. De varer fra 40 til 60 minutter, enkelte ganger 90 min om mulighet. Dette er lettere behandlings seanser da mye stress energi ikke lengre er tilstede. Disse behandlingene bygger deg sterkere energetisk og mer stabil slik at du blir en bedre takler av alle livets bølgedaler. Slike behandlinger gir kroppen lettere og bedre musklatur i hele kroppen og da rygg, skuldre, nakke alt etter der hvor spenningene har satt seg.

Ved førstekonsultasjon får du 4 prosedyrer som presenteres under:

( siden er under utvikling ) 

Behandling 7 drager:

Dette er en helt spesiell behandlings prosedyre som brukes når jeg oppdager at traume opplevelse, stress hendelse eller en periode med litt for store utfordringer har gitt kroppen lock down tilstand. 

Dette kan merkes selv ved en følelse som om en går på autopilot..avstengte følelser, ikke tilstede her og nå,  dårlig søvn med urolige eller vonde drømmer, kvalme, uro, og andre ubehag i kroppen daglig eller ofte. 

Dette er en behandling som dessverre har vært lite brukt de siste år innen tradisjonell kinesisk akupunktur men som nå blir mer og mer oppdaget igjen. Worsley akupunkturens tradisjon sjekker alltid alle for om denne behandling kan være nødvendig helt i starten av en førstekonsultasjon som alle får og må igjennom for å sikre at videre behandling og støtte gir optimalt resultat.

Videre sjekkes alle for aggresive energy, såkaldt A.E. dette vil si høyspent energi som kroppen bærer på grunnet at kroppens evne til å regenerere (fornye) sin energi ikke er sterk nok i perioder med mye stress og hendelser.  

Dette er 2 av de prosedyrene av flere som Worsley akupunkturen har i sin førstekonsultasjon som skal sikre våre resultater på godt fokus og energinivå og trivsel, samt sikrer vi at vi ikke fører stress energi videre rundt.

 

Husk at våre tanker er energi i hjernen som nervecelle impulser som signaliserer igjen via hjernen til kroppen hva den skal utføre av handlinger og adferd. Derav igjen utfører kroppen det vi har bestemt oss for enten det er av ro eller stress. Dette skal regenereres (fornyes) av kroppens detox (avgiftning) funksjoner fra de stedene disse hormoner eller stoffer setter seg i kroppens vev. Ved å støtte kroppens ressurser og avstresse energisystemet øker vi energi nivået og optimaliserer funksjoner og trivsel og velvære.  

 

Etter førstekonsultasjonen kommer oppfølgende behandlinger etter behov se tekst ovenfor

Høres dette interessant ut og dere har noe dere vil spørre om, eventuelt treffe meg for en uforpliktende videre presentasjon for din bedrift ring: 416 60 838  

bottom of page