top of page

Her er litt om meg og et lite inntrykk av min vei.
Jeg var så heldig å få lov til og vokse opp ved siden av hester. Så min lidenskap for natur fikk vokse seg sterk på hesteryggen i mange år. Hestene lærer deg mest av alt å være tilstede her og nå, og det har vist seg å være en veldig verdifull lærdom. Finne roen og tilliten i seg selv som menneske, være mest mulig autentisk, samhandle med dine indre følelser mest mulig. Hestene merker alt av følelser i deg og responderer etter dette. De er meget kloke læremestere. Mine interesser har alltid dreiet seg om å skape og å være nær mennesker og natur. Har alltid elsket dans, musikk, er hobbyfotograf elsker farger og maler gjerne innimellom et maleri. Dyr, natur, mennesker, venner, familie, relasjoner og dette å forstå helheten vi alle er en del av har alltid stått meg nær. 

 

Jeg er medlem av NNH, Norges Naturterpeuters Hovedorganisasjon,  som er en forening som forsikrer deg som terapeut og klient, der er du kun medlem om du har medisinsk grunnutdanning og sertifisert terapeut. Dette er meget viktig å prioritere for igjen og kunne ha trygghet ved å utføre naturterapi.

Livet bygges på øyeblikk , opplevelser, hvordan du responderer og er bevisst dine tanker og handlinger, engasjementet i deg selv. Jeg er meget ydmyk og takknemlig over å kunne få lov til å ære og støtte et menneske på sin vei igjennom livet ved denne verdifulle og vakre akupunktur naturterapi tradisjonen. JR Worsley fant denne tradisjonen på sin livets vei se link: worsleyinstitute.com og har tatt vare på denne for oss og gitt videre 

Kort om meg

Hva jeg kan tilby

Jeg tilbyr Worsley Akupunktur 5 element behandlinger samt online timer for oppfølging og støtte ved sorgprosesser og andre utfordrede tider.

Jeg formidler verktøy for egenbehandling og selvutvikling. 

Sertifiseringer & utdanning
bottom of page