top of page

Hva kan akupunktur hjelpe for?

Akupunktur og spesielt Worsley Akupunkturen som jeg, Helse med Elena formidler, avstresser kroppen. Mange, nesten alle symptomer har sin årsak i indre stress over lang tid.

Worsley Akupunkturen hjelper deg til balanse og bedre takling av hverdagens utfordringer om det så er spente muskler i rygg og nakke, skuldre eller dårlig søvn og lite energi i hverdagen. Kroniske sykdommer kan følels lettere bære og noen ganger får kroppen den ro og balanse den trenger og støtte med mer energi slik at kroppen vil fungere bedre.Akupunktur er en meget god helsehjelp som en må oppleve selv og er en personlig erfaring. Om en trenger mer støtte i hverdagen for å bedre en situasjon eller ønsker holde energien oppe samt fokus i krevende perioder er Worsley akupunkturen gull verdt. Det er viktig for alle på vei igjennom livet å finne den helse støtten både mentalt og fysisk en vil ha glede av.


Ved behandling hos oss får du en stund der du får hentet deg litt tilbake og igjennopprettet kontakten du trenger med deg selv. Bearbeide og sette hverdagen litt på plass .. dette i en tilstand der du kjenner stresset slipper taket i deg. Du får en liten powernap på alt fra 10 min til 40 min etter behov og anledning etter behandling.

Det er etter en slik hvile jeg igjen kjenner på kroppens energetiske tilstand via puls og kan gi tilbakemelding til deg hvordan behandlingen er tatt imot i deg og at vi legger videre plan sammen når neste gang vi sees.


Så svaret på hvorfor akupunktur og hva den kan brukes for er faktisk at akupunkturen, Worsley akupunktur kan brukes for alt, til å styrke kroppen i alle situasjoner, samt forebygge og for egenpleie.


Et menneske som tar vare på seg selv og fokuserer på noe positivt og gir av seg selv til verden og menneskene rundt seg er mer tiltrekkende for andre.

Du får og selv et bedre selvbilde og føler verden mer positiv om du har overskudd og klarer sette grenser rundt deg selv.

Dette krever at du er ,eventuelt blir, selvbevisst og klarer prioritere og ta vare på deg selv i hverdagen uansett hva du er igjennom av utfordringer.

Worsley akupunkturen er en veldig fin støtte for å klare dette.


Hjertlig hilsen Elena Maria

16 views0 comments

Comentarios


bottom of page